Laatste log, even uitgefietst.

Dit is de laatste bijdrage. Wij kijken terug op een fascinerende reis en hebben graag deze log bijgehouden. Ik denk dat er over niet al te lange tijd weer wel eentje zal komen, het is nl. erg goed bevallen. We zijn verrast door het aantal pageviews: op dit moment 4950. We weten niet goed hoe dat te duiden, maar het is niet weinig. We bedanken alle lezertjes voor de belangstelling en de leuke reacties. We komen elkaar binnenkort vast wel ergens tegen. Tot dan.
Sabaai die!

Reacties

Laatste log, even uitgefietst. — 1 reactie

  1. Frans en Eveline,
    Fijn dat jullie weer goed thuis zijn gekomen. Ik heb genoten van de leuke verhalen en de mooie foto’s. Jullie kunnen in ieder geval terugkijken op een schitterend fietsavontuur. Ik kijk uit naar een volgende reis met nieuwe verhalen en foto’s!
    Groetjes,
    Pascale