Varia

Helaas overreden en even later overleden.

Typisch Eveline. Design op maat.

Sikhat Guesthouse. We verbleven in een van de 5 bungalowtjes die Sikhat (foto) het jaar daarvoor zelf op zijn grond had gebouwd. Dit is het ontbijt: rijst, 2 gebakken eieren, toast, koffie, fruit, in bananenblad ingepakte zoetigheid. Allemaal door zijn vrouw gemaakt. “You here, I happy”. Hij beloofde dat hij over 2 jaar Engels zou spreken. Hij leerde het via een boekje met plaatjes en Engels-Thaise verklaringen. En dan maar met de gasten praten. Wij vonden de ochtenden heerlijk (het is ca. 0700 uur. Hij had het dus koud!.

Het Chinese dorp Mae Salong (van de Kwomingtang soldaten). Van opiumteelt naar thee. Het moet een agrotoerischtische bestemming worden.

Die thee groeit er dus echt.

Reacties zijn gesloten.