Foto’s

Zojuist verliezen we weer een log dat Eveline wilde uploaden. Heel vervelend. Ik was ondertussen met foto’s in de weer, die ik nu maar achter elkaar zal proberen te plaatsen. Bijbehorend commentaar komt hopelijk later.
Het drielandenpunt van De Gouden Driehoek

Een Karen-vrouw van de grote-oren stam

Een jongeman uit Berlijn. Hij was vanuit Thailand, door Laos en China weer op weg nar het zuiden. Kapotte trapas. Gelukkig wist ons routeboekje een goede fietsenmaker in Lunag Prabang, waar we hem later weer zagen.

Onze West-Vlaamse vriend Pieter, met zijn in Bangkok aangeschafte fiets met aanhanger. Op weg naar China, Tibet en India. Ga er maar aan staan.

Op de slowboat, die ik niet zo oncomfortabel vond dan Eveline. Niet slow ook, met 30 km per uur door de rotsige rivier. (GPS-meting!)

Interieurfoto van de slowboat. ca. 40 mtr lang, max. 4 myr breed, 100 man erop, niets te krijgen. Bankjes waarop ik als ik dwars ging zitten net 1 bil kwijt kon. Tegen de bagage aan liggen is dan een heel prettig alternatief.

Zicht vanuit de slowboat.

De fietsen op het dak van de slowboat. Eveline gaat juist aan boord.

Eveline fietsend langs de Mekong.

Eveline in de bocht.

De volgorde is verkeerd, maar ik kan het niet meer verznderen: De veerpont over de Mekong van Thailand naar Laos. Een uit de kluiten gewassen kano met automotor. Eerst te water om de fietsen erin te tillen, dan in 5 minuutjes naar de overkant.

Reacties

Foto’s — 1 reactie

  1. Het blijft boeiend jullie tocht te volgen. Mooie foto’s.
    Komende zaterdag wordt het spannend hier. Kijken of ik de speciale opdracht van Frans goed kan uitvoeren.
    Mhg
    Ad