Fang

9 januari 2006
Al weer onze vierde fietsdag. Het gaat erg snel. Chiang Mai was een heel leuke stad, waar we graag nog een paar dagen zullen doorbrengen aan het eind. Prachtige winkeltjes en marktkramen met zijde, zilver en leer. Waar moet je beginnen als het allemaal niets kost. Het was ook wel een drukke stad, waar de uitdrukking East meets West op straat zichtbaar was: Munchener bier- en worst, Belgische frieten en Italiaanse piza, jonge Thaise vrouwen met kale westerse mannen, maar ook heel aardige behulpzame mensen.

Onze fietstocht tot nu is erg leuk. Het landschap is zeer afwisselend. Bananenplanten, bloeiende bougeainvilla’s in allerlei kleuren, grote teakbomen voor onze tuinmeubelen, te veel om op te noemen en daar fiets je dan zomaar tussen. We verblijven op prachtige buitenverblijven in eenvoudige bungalowtjes of in hotels, maar het is schoon en de bediening prettig Aziatisch vriendelijk. Ik heb gisteren natuurlijk gedacht aan de mensen die gingen hardlopen in Egmond. Dat is wel erg vreemd. Wij vragen ons ’s morgens niet af of het weer wel goed zal zijn. Dat is gewoon goed. Dat is in Nederland anders. Het bericht van Ine, dat het 3 graden en een zonnetje zou zijn klinkt goed. Ik hoop dat jullie goed gelopen hebben. Ik probeer ook mijn loopconditie een beetje bij te houden als dat past in ons programma, dat aardig ontspannen is.
Eveline

Reacties

Fang — 1 reactie

 1. Frans
  Allereerst de beste wensen voor jou en je vrouw.
  Gelukkig gaat alles naar wens met jullie.
  Ik heb afgelopen zondag toertocht in Goirle verreden en dus niet in Egmond gelopen maar je kunt ook niet alles bij houden.
  a.s.Zondag gaan we naar Hooge Mierde.
  We hpoen elkaar op de hoogte te kunnen houden ik wens jullie een fijne voortzetting en tot horens.
  Peter