Bangkok airport

Donderdag 4 januari 17.30 uur

Drie dagen Bangkok: (verkeers)drukte en vochtige hitte. Maar ook: tussen de grote verkeerswegen eilandjes met juwelen: prachtige paleizen, lieflijke tuinen met exotische bloemen en planten, mooie musea. Het duurt bij ons altijd even voor we ons ergens een beetje op ons gemak voelen. Dat was er gisteren al wel, maar ik vind het niet erg dat we nu op weg naar Chang Mai zijn, waar het koeler en rustiger zou moeten zijn. 30’C is hier overigens in de winter, en dat is het nu, ook niet normaal. 25′ wel.
Zometeen boarden. Groetjes, Eveline

Reacties

Bangkok airport — 4 reacties

  1. Hey ome Frans en tante Eveline, leuk om te lezen waar jullie je zoal mee bezig houden. Veel plezier!!

  2. Hoi Frans en Eveline, de beste wensen voor 2006 en veel reisplezier. Het ziet er wel heel professioneel uit! Klinkt goed het warme weer. Zeker wanneer je in Nedereland temperaturen rondom het vriespunt hebt.
    Voor zondag in Egmond belooft het weer plus 3 graden en een zonnetje. Goed loopweer dus!
    Groet Ine

  3. Hey Frans en Eveline,
    Een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst.
    Stuur maar wat van die 30 graden deze kant in als het te warm is daar. Hier is het rond het vrienspunt.
    Leuk om jullie weblog te lezen.
    Greetz…

  4. Allereerst: een gelukkig nieuw jaar! (volgens mij kan dit nog wel, toch?)
    Chiang Mai zal inderdaad een oase van rust zijn vergeleken met Bangkok. Het is het culturele centrum van Thailand en je kan er echt allerlei activiteiten ondernemen (kookcursus is erg leuk!). Zondagavond is er trouwens een leuke avondmarkt.
    Laos zullen jullie, denk ik, ook geweldig vinden. Vooral het Noorden en Nooroosten is fantastisch, maar het is vrij onbegaanbaar. Met de auto deden we twee dagen over 250/300 km. Het fietsen van Luang Prabang (hele leuke stad) naar Vientiane lijkt me dan een beter idee. De weg is goed begaanbaar en niet teveel colletjes HC. Vang Vieng is een beetje een kermis, maar het ligt schitterend. Erg leuk om daar te fietsen.
    Ik wens jullie veel plezier. En mijn emailadres is altijd beschikbaar voor vragen!
    Groeten
    Joost Franken