Weer thuis

We hebben onze fietsreis voortijdig afgebroken. Donderdag de 26e augustus hadden we een prachtige fietsdag: wind in de rug, een stralend blauwe hemel, en aangenaam gezelschap van een man op zijn racefiets, die ons tot Speijer vergezelt en daar met ons een lekkere Radler op één van de vele terrassen drinkt. Toen moesten we een camping zoeken en dat viel niet mee. De campings op de kaart bleken te bestaan uit campings met vaste standplaatsen. Mensen voor wie de caravan op de camping hun tweede woning is. Uiteindelijk was er een camping met een plaats voor dagkampeerders. Een zanderige plek, met nauwelijks gras. Ons tentje stond nog niet of het regende weer. ’s Nachts een zwaar onweer, waardoor de volgende ochtend alles modderig was. Na 2x natgeregend te zijn stopten we in Worms, waar we in een internetcafé op de weersvoorspellingen zagen, dat het de komende dagen alleen nog maar meer zou gaan regenen. Het was 0.9 km naar het station en om 15.00 uur hadden we de trein richting Mainz. Om half elf waren we thuis. Jammer, maar dagen in de regen fietsen is ook geen leuke afsluiting van deze mooie Europareis. Daar kijken we in elk geval met plezier op terug.

Reacties zijn gesloten.