Onze eerste echte fietsdag

Zo’n 20 kilometer hebben we over fietspaden door de stad gefietst. Dat  was aangenaam fietsen Daarna moesten we over de grote weg. Gelukkig was het niet echt druk, omdat het zaterdag is. Het was erg zonnig en warm ook al zitten we dan op zo`n 2600 m hoogte. We hebben ons dan ook maar dik in de zonnebrandcrème gezet.

Na 53 km kwamen we aan in Zipaquira. Een mooi dorpje met een prachtig centraal plein. Toen we de weg vroegen naar hotel Colonial, volgens onze reisgids een mooi betaalbaar hotel, werden we door een vriendelijke Colombiaan meegenomen naar een hotel ernaast, dat volgens hem beter èn goedkoper zou zijn. Het is eenvoudig, maar schoon, dus prima, maar hotel Colonial lijkt luxer. We konden de charme van de Colobiaan echter niet weerstaan.

Hoewel we meer hebben gedaald dan gestegen, zijn we toch allebei best moe. We gaan dus maar ergens lekker een hapje eten en vroeg naar bed.

Eveline

Reacties

Onze eerste echte fietsdag — 2 reacties

  1. Hoi Frans en Eveline,
    het is weer erg leuk om jullie verhalen te lezen! Ook hier in Breda gaat alles goed! Er is vannacht weer flink wat sneeuw gevallen. In het huis is alles prima. Geniet van jullie reis, en voordat ik het vergeet, de beste wensen voor 2010! Groetjes, Susanne

  2. Ha die Frans en Eveline,
    Allereerst de beste wensen voor 2010! Maak er iets moois van! Dat gaat vast weer lukken, zeker nu jullie al weer begonnen zijn aan de volgende fietstrip in Zuid-Amerika. En wat een contrast. Jullie daar lekker in het zonnetje met warme temperaturen en wij in de sneeuw en overdag nog 5 graden vorst. Teveel sneeuw voor natuurijs, dus daar mis je niets aan Frans.
    Heel veel fietsplezier en ik verwacht weer hele mooie foto’s te zien hier!