Mai Chau

Onze laatste fietsdagen zijn erg mooi. Het is niet meer zo koud, het is droog en gisteren scheen de zon zelfs een half uur. Geen tropisch weer, maar we zijn al blij dat de regen en de kou voorbij zijn. We fietsten over rustige weggetjes, door dorpen met houten paalwoningen, vrouwen met traditionele kleding aan, zicht op de rivier, waar de bamboo die gekapt wordt met bamboovlotten wordt vervoerd en aan de andere kant de bergen. We slapen nu in zo’n paalwoning en als we de luiken van ons slaapvertrek opendoen, kijken we zo op de lichtgroene rijstvelden. Kortom een stukje Vietnam waar we 7 jaar geleden zo van genoten en waarvan we bijna dachten dat het herinneringsverfraaiing was, maar het is er nog.

Reacties

Mai Chau — 3 reacties

  1. Frans, Eveline,
    We hebben genoten van de reisverhalen en prachtige foto’s. Frans, nog effekes fietsen en dan kunnen de getrainde spieren los in het grote Seterse Dierenbos. Nog een aangename voortzetting van de reis en een voospoedige terugreis gewenst namens alle MTBers van DJR.
    Groeten, Maurits

  2. Hallo Franse en Eveline,
    Geniet nog maar van jullie laatste dagen, het weer hier is behoorlijk koud, met veel wind en regen en hagelbuien. Eind deze week zullen de temperaturen wat omhoog gaan. Dus bij jullie is het een stuk beter dan bij ons. Wij wensen jullie nog een fijne week en een goede reis terug naar huis. Lieve groetjes van Jan en Ellen.

  3. Hallo Frans en Eveline,
    Zojuist jullie laatste berichten gelezen. Bereid je maar voor op echt Hollands weer. Vandaag komt het met bakken uit de hemel en van enig voorjaar is nog geen sprake. Veel plezier nog in de laatste dagen daar en alvast een goede terugreis gewenst.
    Wanneer vliegen jullie terug?
    MVG Ronald