Ons mailen?

Als je ons priv’e wil mailen, gebruik dan onze gewone e-mailadressen. Of gebruik het mailformulier dat je kunt aanklikken in de kolom links naast het vaste eerste bericht. (vermeld wel je eigen e-mailadres op de daarvoor bestemde regel)

Reacties

Ons mailen? — 7 reacties

  1. Hallo oom en tante,
    goed om te lezen dat het allemaal prima verloopt! Ben erg benieuwd naar de volgende foto’s. Het klinkt in ieder geval erg indrukwekkend allemaal.
    Hier gaat alles erg goed, neefje Levi is heel lief!
    Groetjes, ook van Maykel.
    Susanne

  2. Heb nu pas al jullie avonturen door gelezen, geweldig, ga jullie nu meer volgen.

  3. Mooi om te lezen dat jullie volop genieten van de natuur. Bewaar maar wat verhalen voor het trhuisfront met een glas wijn en een etentje.

  4. Hallo Frans en Evelien,
    Wat een avontuurlijke reis! Ziet er allemaal heel indrukwekkend uit. Het is vandaag Singelloop in Breda en de hele familie heeft zojuist de 5 kilometer afgelegd. Het regent in Breda maar verder is alles in jullie favoriete straat in Breda in orde.
    Veel warme buurtgroeten,
    Mark, Marjolein en de kids

  5. Hoi Eveline en Frans,
    ontzettend leuk om jullie ervaringen zo te volgen! De natuur lijkt erg indrukwekkend zoals jullie ‘m zo levendig omschrijven….ik zie het zo voor me.
    Blijf lekker genieten!
    groetjes Leonie

  6. Nogmaals een korte reactie van mij, wilde even doorgeven dat jullie kaartje goed is aangekomen. Bedankt!!
    Groetjes, Susanne

  7. Hoi Frans en Eveline,
    Tsjongejonge wat een avonturen. en wat een hoogtes die jullie overwinnen aldaar, ook met de fiets. En dan moet het toch knap ijle lucht zijn daar boven de 3000 meter.
    Doe de monniken in Tibet de groeten van me. Volgens een van mijn kennissen ben ik in een vorig leven een Tibetaanse monnik geweest. 😉
    Groeten uit een herfstig kikkerlandje,
    Peer