Trainingstochtje Veluwe

Ter voorbereiding van onze Alpen-crossing en omdat we het gewoon erg leuk vinden hebben we woensdag 18 juli de Veluweroute gereden. De afstand is ruim 50 kms en in het zuiden, vlakbij Arnhem en Velp zijn wat zware stukken. Daarom zijn we gestart in Loenen, aan de noordkant van de route. Hadden we de tijd om warm te lopen. Het weer was prachtig tot tegen het einde. Toen zijn we nog behoorlijk nat geworden en de bikes zaten onder de modder. Al met al lekker gereden. Redelijk zware tocht, ’s aonds een beetje voelbaar in de benen. Lekkere lunch onderweg, een ijsje an het eind. Weer dik voor elkaar.
Klaarmaken voor vertrek / preparing for departure
2007_veluwe_mtb_001

Leuk gezelschap /2007_veluwe_mtb_004
nice company

Schuilen voor een buitje, route checken / sheltering for a rainshower and checking the route

2007_veluwe_mtb_006

Reacties

Trainingstochtje Veluwe — 1 reactie

 1. Hoi Frans en Ronald,
  Ik ben weer net terug uit Frankrijk en zag jullie plannen en voorbereiding op de Veluwe.
  Veel Schots publiek langs de weg zag ik 😉
  Nog wat aan de TOPO-NL gehad tijdens de Veluweroute?
  Veel plezier in de Alpen…
  Jodelohietie….