14 september

Dank jullie allemaal voor de reacties en felicitaties. Hartstikke leuk en fijn. Zoals jullie wellicht weten zijn we hier in huis met z’n tweeen jarig. Mijn kadootje is een boom die ik zometeen ga planten voor het huis, Jacques zal een diner bereiden. En dat kan hij als geen ander, dat wordt een feest. Voor de rest is het hier geen feest, het is hondenweer. Bij Montpellier is de treinenloop zelfs gestremd wegens wateroverlast. Dat is hier wel 75 km vandaan, maar hier is het een grijze boel met hoosbuien en onweer. Ik heb dus vanmorgen een treinkaartje gekocht en ga morgen vanaf Beziers met 2 x overstappen naar Dijon, midden-Frankrijk. Volgens onze informatie zit ik dan noordelijk van het slecht weer gebied. Als dat klopt moet ik daarna nog een dag of 6 fietsen naar huis. Het is jammer dat het zo moet, maar ik heb geen goesting om een aantal dagen door storm en regen te fietsen. On n’est pas fou, hein. In NL is het op dit moment fantastisch weer, het is jullie gegund.
Alors mes amis, au revoir quand le soleil retourne.

Reacties

14 september — 5 reacties

  1. Frans ons moeder is erg benieuwd hoe het met je gaat zo allen, en dan nog wel op je verjaardag.
    Ik zal haar even bij praten.
    Groet José

  2. Hallo Frans,
    Al in de buurt van de Franse Ardennen. Ik hoop dat je het droog houdt.
    Al genoeg van fietsen? Je moet nu goed voorbereid zijn om met Peter van Gils en mij op 29 oktober deel te nemen aan Scherpenheuvel – Hapert. De 82 km zullen voor jou een peuleschil zijn. Zie de website http://twchapert.nl/twcclassic/
    Groet, Ronald

  3. Helaas heb ik je niet tevoren met je verjaardag gefeliciteerd. Alsnog bij deze. Nog veel jaren in goede gezondheid gewenst. Begrijpelijk dat je de “Dijon-route” hebt genomen. Hopelijk loop (fiets) je zo het wel erg slechte weer in het zuiden mis. Have a very good final trip.
    Afgelopen zaterdag met 7 man uit onze mtb-groep nr Vlknbrg e.o. geweest. Zwaar (extra doordat het zo snel na de seizoensopening was) maar leuk. Lekker weer gehad.
    Mhg
    Ad

  4. Hoi Frans,
    Profiat war, mee dun verjaardag!
    Ik had oe un digitoal kaartje gestuurd, maar dat heb je natuurlijk nog nie gezien. Komt ammoal goe war!
    Houdoe en fiets mar naor huis, want hier ist weer goe zunne.
    Das unne keer dun omgekirde situatie war, want meestal ist in zuid-europa beter, mar nou nie!
    Groetjes en fijne verjaardag,
    Peer