Reacties

Pictures — 4 reacties

  1. Mooie foto’s Frans, zorg dat ze niet met je toestel aan de haal gaan.
    Ben je ondertussen al helemaal droog?
    Ik hoop straks/ooit ook nog eens vut/ontslag/pensioen te hebben en tegen die tijd lef genoeg te hebben om zoiets te doen. Maar vooralsnog vind ik Tilburg al ver.
    Goeie trap nog.

  2. Hey Frans,
    Vooral die ene foto, met dat eenzame tentje tov al die caravans met luxe van binnen doen me beseffen wat een prestatie jij aan het leveren bent, vooral ook omdat de weergoden je niet geheel gunstig gezind zijn.
    NB. Iets is er mis met je weblog, want het terugkijken naar eerdere logs stagnert vanaf een bepaald punt. Zie maar. Frans… ‘go for it’!

  3. Hoi Frans,
    Edit: Niks aan de hand met je weblog. Je moet gewoon even op effe op augustus klikken onder archieven en dan krijg je al je logs van augustus te zien. 😉

  4. Dag Frans,
    Zo te lezen is, ondanks je ruime ervaring op dit gebied, de “fietskluif” waaraan je begonnen bent groter dan je had gedacht. Heb jij (nog)geen overschoenen ter voorkoming van natte voeten?
    De “Tilburgse ontmoeting” is wel vrij bizar. Dat nu juist “Tilburg” je (extra) aan het denken heeft gezet!
    Ik moet nu denken aan hartvormige snoepjes van vroeger (die ook nu nog te koop zijn), met allerlei teksten, zoals “houd moed” (destijds nog met dt). Ik hoop dat je snel wat stabieler weer treft dan tot nu toe. Dan heb je het ook makkelijker gezellig met jezelf. Een goed vervolg van je reis gewenst. Mhg, Ad.