Nogmaals rond

Amper de fiets in de opbergruimte geplaatst en al terugkijken gaat voor mij te snel. Gelukkig kunnen we hier nog een paar dagen nagenieten. Het Mastbos is nog erg ver weg, maar volgende week ben ik daar natuurlijk weer te vinden. Voorlopig is het nog even heel warm en exotisch.
Eveline

Reacties

Nogmaals rond — 4 reacties

 1. geweldig genoten van jullie fraaie verhalen en indrukwekkende foto’s. desalniettemin: WELCOME BACK HOME !!
  tot zeer spoedig in ons eigenste Mastbos !!

 2. Geniet nog lekker en ik wens jullie een hele goede terugreis. Als je geluk hebt pik je nog een staartje winter mee. Het is hier kououououd!
  Groetjes
  Ria

 3. Geweldig telkens al die verhalen en foto,s. Van onze zoon met zijn vriendin krijgen we de verhalen door van echte backpackers en van jullie wat meer geschiedenis van dezelfde gebieden op dezelfde tijden, ook een mooi contrast. Nog een paar mooie dagen en een goede terugreis. Groetjes

 4. Namaste. Dit is de mooiste manier van reizen!
  Het was leuk om je verhaal te lezen en te horen.
  Steek me maar aan met het reis-fiets virus.
  Tot ziens bij de MTB-Club@!