Weblog geactiveerd.

Vandaag, 10 december 2005, heb ik deze weblog geopend. Het is een idee dat meerdere mensen geopperd hebben i.v.m. onze aanstaande fietsreis naar Noord-Thailand en Laos. Zojuist hebben Eveline en ikzelf de weblog gelezen van Joost Franken (zoon van Mart) en zijn vriendin Lixe die nu in hetzelfde gebied rondtrekken. Dat werkte aanstekelijk. Vandaar.

Vanaf 1 december ben ik vrijgesteld van arbeid, d.w.z. met pré-pensioen. Dat is erg wennen. Gisteren op het College Economie van ROC Midden-Brabant hebben we officieel afscheid genomen. Het was voor mij een heel fijne gebeurtenis. Ik werd echt in de watten gelegd, veel vriendelijke en lieve woorden. Stapel cadeaus. Cynici hoor ik zeggen: “Jaja, over de doden niets dan….”, maar we hebben het als authentiek ervaren. Vanavond komen mijn collega’s en vrienden van het team internationalisering, Ronald, Peer en Noureddine, eten. Eveline gaat ze een koninklijk diner voor zetten. Voor ons clubje het echte afscheid. Hoewel; ik hoop met Ronald morgen in Baarle-Nassau weer een veldtoertocht te rijden. Iets wat we vol zullen houden. We hopen – en weten – dat het een fijne avond zal worden. Zal wel met de nodige emoties gepaard gaan. Maar dat kan, weten we van elkaar.

Daarna zal ik bij tijd en wijle verslag doen van onze voorbereidingen en de reis zelf.
So we’ll meet again.
Frans

Reacties

Weblog geactiveerd. — 4 reacties

  1. Wat goed dat jullie weblog al in de lucht is. Frans, ik wens jou een goede “afscheidtijd”, want tijd zal het wel nodig hebben. En ik wens jullie samen veel plezier met de voorbereiding en een fantastische ervaring. Ben benieuwd naar de eerste verhalen.
    Groetjes
    Ria

  2. Hoi Frans,
    Tja, dat afscheid was mooi, zowel op school als bij jou thuis. Ik ben blij dat je het ook als authentiek ervaren hebt, want dat was ook de bedoeling. Was erg gezellig en lekker, het etentje op zaterdag.
    Geniet er nu maar van, van je verdiende vrije tijd en ik zal zo af en toe eens op deze weblog kijken om te zien waar je nu weer aan het genieten bent.
    Fijne tijd en nogmaals bedankt voor de zeer prettige samenwerking.
    Peer

  3. Beste Frans,
    Ik heb je gevonden en ga jullie volgen.
    Gelukkig nieuwjaar, goede reis en tot kijk.
    Rob.