De naam van de log.

Was ik nog vergeten. Je zoekt een naam en dan blijkt dat een heleboel namen niet meer vrij zijn. Hoe kwam ik nu op deze naam? Wel: we gaan fietsen. Dan zijn onze initialen f en e. Die komen in de naam 2 x voor, in verschillende volgorde. Verder vond ik het een leuk understatement, onze tocht zal nl. waarschijnlijk tussen de 2 en 2 1/2 duizend kms beslaan,.

De voorbereidingen zijn nog niet echt gestart, hoewel: E zit nu in een Lonely Planet te lezen, het begin is dus gemaakt. Natuurlijk hebben we ok onze vaccinaties al gehad, incl. de Mantoux-prik ivm TBC-controle. Ook zijn onze paspoorten op dit moment in Brussel voor het visum voor Laos. Komende week onze fietsen een check laten geven, fietsdozen regelen en uitzoeken hoe we die op Schiphol krijgen. We vliegen nl. op een handig tijdstip: 1 Januari 2006 om 14.30 uur. Op een andere dag staat natuurlijk iedereen in de rij om ons met een busje weg te brengen, maar deze keer heb ik daar een hard hoofd in. Normaal reizen we per trein, dus geen probleem, maar die grote dozen baren me nog enige zorgen. Zoeken we uit.

De veldtoertocht deze morgen was inderdaad een succes, prachtige berijpte bossen en velden, prettig gezelschap, waarom zou je dit prachtige land eigenlijk verlaten?

See u soon.
F

Reacties

De naam van de log. — 1 reactie

  1. Waarom jij dit prachtige land verlaat?
    Natuurlijk om eens met jou grote liefde alleen ver weg van alle blikken te genieten van de verdiende rust.
    Leuk begin Frans 😛