Flexibiliteit

We blijven ons reisprogramma maar aanpassen. Tijdens prachtige fietstochten door Oostenrijk en Slovenie ontdekten we dat ons plan om Via Split naar Rome te fietsen te ambitieus is geweest. De bergen lijken hier zwaarder dan in Colombia. Ze zijn steiler. Voor Rome moet je minstens een paar dagen uittrekken, dus dat moet een keer als we meer tijd hebben. Toen Split uit beeld was, besloten we de eilanden Krk en Cres aan te doen. Dan Vanuit Pula op Istrie naar Venetie. Die eilanden hebben we gedaan. Heel erg mooi. Kunnen ze Corsica evenaren? Dat merken we een volgende keer. Pula is met zijn Romeinse amfiteater en Venetiaanse huizen een plaatje. Maar de boot naar Venetie zit vol. We kunnen wel zondag mee, maar op de fiets kan ook, dus fietsen we die kant uit.
Onze zoon Teunis fietst met zijn vriendin Tjetske de komende week de Transalp en komt 7 augustus aan in Riva. Zij vinden het leuk ons daar te zien en wat is fijner voor ouders dan te merken dat je volwassen zoon en vriendin prijs stellen op je gezelschap? Dus willen we naar Riva.. Noord-Italie met Venetie, Padua, Vicenze en Verona lijken ons ook mooie fietsbestemmingen. Turijn, met een bezoekje aan Gino en Nice met een bezoekje aan Hetty komen daarmee op losse schroeven. Dat kan dit najaar ook met een goedkope vlucht.. Hoe we het na Riva gaan doen weten we nog niet. Soms maakt dat mij wat mopperig, omdat ik graag een doel voor ogen heb, maar het maakt reizen per fiets ook weer reuze aantrekkelijk. Er blijven zo ook bestemmingen waar we een andere keer heen willen met onze fijne nieuwe Santos-bikes. Eveline

Reacties zijn gesloten.