Beaufort 03

Dit jaar werd voor de derde keer een triënnale van beeldende kunst langs de Belgische kust gehouden: BEAUFORT 03. Op verschillende plaatsen op en in de buurt van het strand waren kunst-objecten te bewonderen. Ook in het Museum voor Schone Kunsten van Oostende was een tentoonstelling. Net als 3 jaar geleden hebben Eveline en ik een fietstocht langs de kust, en de beeldende kunst, gemaakt. Het was een drie-daagse tocht: per trein van Breda naar De Panne, de kustplaats aan de Franse grens. Vandaar in drie etappes langs de kust richting Nederland: geslapen in hotelletjes te Nieuwpoort en Bredene. Het fietsen hield op in Breskens, waar we op de pont stapten. Na de oversteek, een hapje en een lekker glas Belgisch bier en wijn  konden we zo van de pont de trein in rijden. Goed weer en genoten van mooie, verrassende en soms grappige kunst.

Foto’s: Beaufort03  

Reacties zijn gesloten.