Midden Frankrijk route

Middenfrankrijk_route
Van 9/6 t/m ca. 3/7/2008 zullen we een fietstocht maken door het midden van Frankrijk. We reizen per hogesnelheidstrein naar Bordeaux. In Parijs moeten we overstappen van Garde de Lyon naar Gare Montparnasse. We zullen 2 dagen over deze overstap doen en lekker even van Parijs genieten. In Bordeaux worden we opgehaald door de overbuurman, die ons mee zal nemen naar het Franse verblijf van de familie. Daar zullen we onze buurvrienden uit de Zandberglaan gedurende een lang weekend treffen. Zij zorgen er ook voor dat onze fietsen en kampeerbagage ter plaatse zijn. Op zondag 15 juni hopen we dan te vertrekken voor de ca. 900 km. lange trip. We willen in de eerste week van juli van Genève per trein weer naar huis terug te keren.
Hieronder afbeeldingen met:
– de plaats van onze tocht in het netwerk van fietsroutes van de Fietskaartinformatiestichting (http://fietskaartinformatiestichting.nl/), in het kader ons plan.
– Onze route gedetaileerd
– het hoogteprofiel van de route. Het zal hier en daar pittig zijn.
Midden_frankrijk_route_fietsweb

Midden_frankrijk_route_details

Middenfrankrijk_route_hoogteprofiel

Reacties

Midden Frankrijk route — 2 reacties

  1. Hoi, ik heb de vermelde site gekeken, en dat is niet misselijk. Daarom wens ik jullie heel veel succes en fietsplezier.
    Groetjes,
    Marloes
    En natuurlijk zal ik weer regelmatig julie blog lezen.

  2. Hallo Frans en Eveline,
    Hoe gaat het met jullie? De route ziet er inderdaad erg pittig uit, ik ben benieuwd of dit wel goed gaat. Wij zijn weer al anderhalve week thuis van een fijne vakantie. Dit was best wat trappen lopen en stijgen, maar niets vergeleken met jullie. Veel sukses en tot wederbericht.
    groetjs Ellen