Singapore

Dag beste lezers. Om half acht, gisteren, vreemd, want het lijkt zo kort geleden, werden we door een grote taxibus opgehaald. De zon scheen al, de vogels floten en onze tuin kondigt de lente aan. Eigenlijk jammer om nu te gaan.  Binnen een uur stonden we op Schiphol. Om 12.00 uur vlogen we en om 00.30 vandaag, 2 april, arriveerden we. Local time: 06.30. Ik vond het heel snel gaan: Opzij uitgelezen, lunch, Filosofie Magazine uit, slapen, snack, slapen, lezen over Bali, weer een snackje, slapen en het dagboek van Frida Vogels. Dan plotseling alle lichten aan, want we moeten ontbijten en wakker worden. De lichtjes van Singapore doen al een beetje exotisch aan. Het vliegveld is gewoon een groot vliegveld, met prachtige winkels, die we allemaal wel kennen. Ik verheug me op Bali.

Veel liefs van Eveline

Reacties

Singapore — 3 reacties

  1. Hallo Eveline en Frans,
    Leuk om weer eens iets van jullie te horen, ook al is het wat ver weg. Hier op school in het ook wel zonnige Nederland kan ik jullie alleen maar een geweldige reis toewensen. Ik hoop de komende tijd al smullend via jullie verhalen mee te kunnen genieten van jullie reis.
    Maak er iets moois van.
    Groetjes Jan

  2. Hey ome Frans en tante Eveline,
    Ook deze keer ga ik jullie reisverslagen op de voet volgen. Jammer dat jullie er aanstaande zondag niet bij zullen zijn. Tis maar te hopen dat Teunis wel komt, kan hij jullie vertegenwoordigen. Nogmaals heel veel plezier, en ik zal regelmatig kijken hoe het jullie vergaat.
    Groetjes,
    Marloes

  3. Hoi Frans en Eveline,
    Alles goed daar?
    Frans, ik heb bij toeval het bedrijfje gevonden waar je om vroeg. Dat is http://www.artxtra.nl
    Fiets ze daar. Hier fluiten de vogels en zijn ze niet meer ver van het bekende ei leggen. Tis ook bijna pasen he.
    Groeten,