Weer de weg op.

Beste vrienden,
we zijn weer eens weg. Aanstaande zondag vertrekken we met Singapore Airlines via Singapore naar Bali. Fietsen mee. We hebben het plan om in precies een maand een tour over 2, misschien 3 eilanden te maken. Onze terugreis is gepland op 2 mei. Voor details zie de kaarten hieronder. (Klik op de afbeelding om te vergroten). We hopen op lekker weer, prachtige landschappen, heerlijk eten en veel aardige mensen. We zullen proberen de weblog bij te houden en zo melding maken van onze ervaringen. We zouden het leuk vinden als jullie ons een beetje volgen en schroom niet om de "Reageer" knop te gebruiken. Of we vaak in de gelegeheid zullen zijn om te bloggen is niet zeker. Daarbij spelen de lokale internet-mogelijkheden een rol, maar we sluiten ook niet uit dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat we – vanwege de aangename omstandigheden – niet zo gemotiveerd zullen zijn om achter een computer te gaan zitten. Maar check regelmatig als je geïnteresseerd bent.

Indien je niet zo publiek wil reageren, we zijn natuurlijk ook via onze normale e-mailadressen en/of sms te bereiken.

Ciao, Frans&Eveline

Reacties

Weer de weg op. — 4 reacties

  1. Gadverpiellekus, wa bende gullie mense van het goeie leven. En gelijk hedde zunne. Wa ge gehad het pakke ze nie mir af.
    Veel plezier, fiets ze en geniet er van.
    Carpe Diem.
    Groeten,
    Peer

  2. Dat doet allemaal maar. Kom ik net terug van de skipiste, lees ik dit.
    Frans en Eveline, we wensen jullie vanuit het Murtal alle goeds en genoegens toe. Geniet van de trip en de Tour de Mur is ook de moeite waard.

  3. Lieve twee,
    las vanochtend pas jullie mail en was in de veronderstelling dat zondag a.s. vertrek was. Nu beter gekeken en…jullie zijn al gevlogen! Een mooie tijd daar en we volgen jullie. Dikke kus, Riet en Henk