Turijn, de feiten kort

Van Martigny met de bus naar boven, daar dik aankleden en om een uur of 1200 beneden in zonnig Aosta. Kleren afpellen, beetje eten, rondkijken en verder de vallei in. Begint het verd… weer te somberebn en zelf valt er regen. Men vertelde mij dat ze er daar zelf ook van stonden te kijken. Dus hotelletje in Pont Saint Martin. De volgende dag door naar Turijn. Aankomst op Piazza Castello (het centrale plein) om 15.10.

Ik overnacht – gratis – in een heel prettig appartement bij een meneer die steeds stagiairs van ons heeft gehuisvest. Gisteravond heerlijk genoten van een door Anna, Gino’s vrouw bereidde maaltijd, Davide an Mara waren er ook. Nu op Gino’s kantoor loggen, mailen, bellen etc.

Reacties

Turijn, de feiten kort — 1 reactie

 1. Hoi Frans en Eveline,
  Een kort bericht van mij.
  Ik heb vandaag met de huisarts gebeld voor de resultaten over de geheugentest van pa.
  De arts gaf aan dat de score op zijn geheugen behoorlijk laag is en noemt het beginnende dementie. Tegelijkertijd vermeldt hij dat dat op zijn leeftijd niet zo vreemd is. Medicijnen zijn niet aan de orde: die kunnen een en ander hoogstens drie maanden vertragen en hebben behoorlijke bijwerkingen.
  Ik heb aangegeven dat het de laatste maanden wel snel is gegaan. Zo’n versnelling kan zo maar weer gebeuren; maar er is weinig over te zeggen.
  Belangrijk vindt hij dat er zoveel mogelijk dagelijks iemand bij hem langs komt; kan heel snel om te checken dat alles in orde is. De arts overlegt met Markenlanden wat zij daar in kunnen betekenen; het gaat met name om dinsdag en donderdag omdat er dan geen douchen of huishoudelijke hulp is.
  Beeldende foto’s trouwens!
  Tot gauw.
  Tot zover,
  Peter