Fietsen weg

Zo, ik heb vakantie. Twee maanden. Ik realiseer het me nog niet echt. Heb de afgelopen week nog twee dagen gewerkt en lekker opgeruimd. Dat wil zeggen: héél veel papier weggegooid, mijn mailbox geschoond en een persoonlijk werkplan voor na 1 maart gemaakt. Mijn lieve collega’s nemen al mijn werkzaamheden over, dus ik kan echt weg.

Heb nu pas onze eigen weblog zitten lezen. Er staat wel héél veel informatie op, terwijl we nog niet eens weg zijn, maar Frans heeft de tijd, dat blijkt..
Zojuist heeft de bagageservice van Schiphol, blijkt een service van de NS te zijn, onze fietsen en een plunjebaal met onze fietstassen en kleding opgehaald. Het sneeuwt en het is koud buiten en binnen is er nu koffie, hoewel, Frans wil eerst nog een foto van mij. Hieronder geplaatst.
Eveline

Reacties

Fietsen weg — 4 reacties

  1. Mooi, alles klaar voor vertrek! Terwijl ik het las, verbaasde ik me al; ik dacht dat Frans aan het schrijven was. “Werk… collega’s nemen alles over”?? Maar toen pas zag ik jouw naam staan 🙂
    Veel plezier in Azië!

  2. Hoi Eveline en Frans,
    Gisteren nog proberen te bellen en dus maar ingesproken. Misschien hebben jullie het nog gehoord en anders bij deze een hele fijne en mooie reis toegewenst! Geniet ervan!

  3. Frans en Eveline,
    Een heel mooie, goede fietsvakantie toegewenst.
    Geniet ervan. En eind februari een behouden terugkeer met bijzondere ervaringen opgedaan tijdens jullie vakantie